RAMENBAR DAY & DAY

RAMENBAR DAY & DAY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 50 beoordelingen
4 mrt 2020 om 21:33 De beste Ramen op thuisbezorgd!!
23 feb 2020 om 18:15 Kleine portie voor dit geld. Weinig soep of garnituren. Mag voor €20 voor een ramen toch wel meer verwachten? De noedels zijn wel heel lekker.
1 feb 2020 om 20:17 Ramen was oké, maar erg duur voor wat je krijgt en stilt niet volledig de honger. Daarnaast was de soep bijna koud tegen de tijd dat bezorgd werd.
15 jan 2020 om 21:24 Super lekker ramen! Mijn favoriet ramen op thuisbezorgd. 4 sterren want er was geen ei, vergeleken dat was besteld. Helaas ik heb geen foto gemaakt. :( Bezorg was als verwacht. Ik wou dat je minder plastic verpakking gebruikt in het toekomst.
12 jan 2020 om 7:01 In 25 minuten bezorgd. De Food Tracker werkte goed en de bezorger was precies op de aangegeven minuut aangekomen. Zat geen bestek bij. De ramen was gescheiden verpakt van de soep, zodat het bij aankomst nog heel goed te eten was. Ramensoep was te zout.
11 jan 2020 om 14:51 lekker eten!
8 jan 2020 om 16:17 Vegetarian miso ramen was very tasty, huge portion. Good container separating both and noodles, so that they don't get soggy. Only minus is that this means quite a lot of disposable plastic.
29 dec 2019 om 12:12 Erg lekkere tonkotsu ramen! Snel en warm bezorgd door een vriendelijke bezorger.
19 dec 2019 om 19:22 Rijstgerechten zijn erg droog. Vlees wat we hadden besteld was ook droog. De gefrituurde kip zit in een dikke oliebol jasje. Niet onze voorkeur dus niet zo lekker.
16 dec 2019 om 8:16 Topper! Lekker ramen, warme bezorging.
18 nov 2019 om 20:45 Fucking lekker! Echte kwaliteitsramen. Beste chaashuu, deed me for real denken aan hoe t in Japan was.